Hamam handdoeken

Hamam 3600

Onze milieuvriendelijke handdoeken met hamam geur zijn gemaakt van palmolie – omdat palmen milieuvriendelijker zijn. In tegenstelling tot conventionele katoenen handdoeken, pikken koken doekjes op basis van palmolie geen vuil of stof op. Ze zijn ultrazacht, veelzijdig en toch zeer absorberend. Palmolie zelf is een natuurlijk antibacterieel middel.

Van alles in uw huis is uw keuken ongetwijfeld de meest ongerepte in uw huis. Eerlijk gezegd hebben we de kleine dingen in het leven nodig om ons beter te voelen, dus waarom zou u niet het beste uit uw keuken halen? Onze keukens zijn van oudsher het centrum van activiteit in onze huizen. Voorbij zijn de dagen dat we hebben allerlei rommel en afval rondslingeren. Met een traditionele kijk op uw keuken kunt u genieten van de conserven uit uw jeugd en hebt u bovenal een plaats voor de dingen die u nodig hebt om te koken.

Alle kleine details en spanningen die uw huis doen draaien, zullen weg zijn. U kunt het fornuis in uw keuken hebben en de afwasmachine in uw badkamer. U kunt een efficiënt systeem van het koken van uw maaltijden en de afwas hebben. Dit alles is te danken aan de eco-vriendelijke handdoeken die u kunt vinden bij Trendy Hammam. Tegenwoordig is het moeilijk om de wereld rond te gaan voor onze kleding, maar ook voor onze eco-vriendelijke producten. Hammams zijn niet de eerste van verschillende nieuwe eco-vriendelijke stoffen die dezer dagen opduiken in het dagelijks gebruik.

Milieuvriendelijke handdoeken zijn een manier voor de kledingindustrie om tegemoet te komen aan de eisen van het publiek. Handdoeken zijn comfortabel en absorberend, en ze verwijderen giftige stoffen uit het water dat wordt gebruikt om onze kleren te wassen. Dankzij revolutionaire nieuwe behandelingen is het mogelijk geworden biologisch katoen en hennep te verbouwen zonder de noodzaak van gevaarlijke meststoffen en pesticiden.

Het proces wordt carbonisatie genoemd en het eindresultaat is een materiaal dat zo sterk is als metaal, maar toch zeer zacht is. Zodra het materiaal is gemaakt, wordt het in een mal gedaan en worden er warmtetemperaturen toegepast. De mal wordt geopend en het materiaal wordt uitgerekt. Het uitgerekte materiaal wordt een wiek genoemd en ondergaat een proces dat distensie wordt genoemd. Door de uitvinding van dit procédé kon de koolstofvezel worden omgevormd tot materiaal dat niet roest of vlekt, en dat voor vele producten kan worden gebruikt. Het proces levert een veel harder en duurzamer materiaal op. De fabrikanten gebruikten het distantieproces om Huggies droogdoekjes te maken. Deze producten zijn ’s werelds eerste wegwerpluiers voor meerdere gebruikers.

Het weggooien van luiers is een groot deel van de traditie in horticulturele gemeenschappen. Leerrijke generaties hebben geleerd op de juiste manier om te gaan met de hulpbronnen van de aarde. De luiers die je gebruikt, moeten herbruikbaar, biologisch afbreekbaar en gemakkelijk te plaatsen zijn. De aanschaf van milieuvriendelijke luiers biedt gezinnen een hulpbron waar ze zich goed bij kunnen voelen.”

Lees meer

Plaid bed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *