Wat is de revolutionaire

Fairtrade cadeaus

Wat is dit? Een revolutionaire nieuwe methode om van microkorrelige klei exquise, handgemaakte fairtradeproducten te maken. EcoKadobon, zoals de naam al zegt, is een revolutionaire nieuwe methode om fair trade cadeaus te maken van lokale klei uit het Hoorngebergte in België.

Deze kleisoorten worden al eeuwenlang gebruikt voor pottenbakken en ander ambachtelijk werk. Zij hebben een hoge thermische stabiliteit en zijn milieuvriendelijk. In feite levert het verbranden van de klei in de oven meer energie op dan de productie van aardewerk. Het steengoed uit de westelijke regio’s van de aarde wordt hoofdzakelijk aangevoerd van de akkers.

Deze artisanale producten zijn aantrekkelijk, betaalbaar en 100% milieuvriendelijk. Ze zijn een eerbetoon aan de vaardigheden van de ambachtslui die ze maken en aan de vaardigheden van de consumenten die hen steunen. Fair trade cadeaus worden uitsluitend online verkocht. Klanten kunnen ook betalingen in termijnen ontvangen. De verzend- en administratiekosten worden op verschillende manieren gedekt. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder directe storting op een bank, pay pal, bankoverschrijving, buitenlands contant geld, termijnen op een rekening enz.

Er kunnen ook betalingen aan leveranciers worden gedaan via hun websites. Op deze manier maken de leveranciers hun extra winst en krijgt u, de klant, een eerlijk deel van de beschikbare winst. Bovendien bent u er zeker van dat de goederen die u krijgt echt zijn en u, de klant, ook daadwerkelijk bereiken.

Deze innovatieve manier van winkelen bespaart mensen geld. In plaats van te betalen voor de prijzen van een loterij, kunnen mensen hun favoriete producten binnen enkele seconden kiezen en de bestelling online plaatsen. Er is geen limiet aan hoeveel het kan kosten en de kans om online bedrogen te worden is zeer klein. Als u online bedrogen wordt, kunt u feedback geven aan de sites om uw geld terug te krijgen. In feite accepteren veel bedrijven geen reviews over hun producten online omdat ze zelf geen goede ervaringen hebben met die sites.

Lees meer:
Duurzame cadeaus
Unieke Vazen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *