Waxoven, Castle

Servies bunzlau

De stijlen wasoven, zeepstijl, schotel en specerijstijl hebben geleid tot een overweldigende positieve reactie van de mensen wanneer zij inderdaad hun zuurverdiende geld uitgeven aan het traditionele aardewerk. Deze pagina bevat een volledige lijst van al het aardewerk dat in het kasteel is geproduceerd. De historische informatie voor elke klei wordt gegeven op de informatierol onder de titel van het item. Links naar de historische gebeurtenissen zijn mogelijk.

Bunzlau Castle aardewerk Beschrijving 25e eeuwse Poolse wasoven: Romeinse stijl; details erin gezet; niet zo uitgebreid als de gedateerde schalen. Aan weerszijden van het aardewerk is een plankkoker aanwezig, in plaats van een brede cilindervorm. Datering C. 1770 tot 1790.

Een Saksische huis-mand stijl ! 18e-19e eeuwse Poolse zeep-type pot; grote stukken; gemerkt en beschilderd in de originele rode verf; veel dunner dan het latere Poolse zeep-type. Een deel van de afgeronde uiteinden en de afgeronde hoeken zijn bewaard gebleven. De brede plastic schaal is vergelijkbaar met het latere platter-type aardewerk. Dit is een zeer typische dikwandige zeep-type beker die een rechthoekige serveerkom heeft, die ronde . Schelp Cordova

Kasteel Cordova is vaatwerk van verschillende soorten: plaquettes en meubilair. Talrijke gekleurde en gedessineerde plaquettes met geometrische afgeschuinde motieven zijn te vinden op de deuropeningen, van de oudheid tot heden. De plaquettes zijn agaatvormig en versierd met geometrische vormen in het midden. Sommige plaquettes bevatten een kuiltje, dat aan de voor- en achterkant van de plaquettes werd aangetroffen voor bewoningsdoeleinden in o.a. het kasteel. Kasteel

Castled Castle is een servies dat hoogstwaarschijnlijk dateert uit het begin van de 19de eeuw. De Castled Castle-stukken zijn gemerkt in rood, wit en zwart, afkomstig uit de buurt van het kasteel. De kleine plaquettes zijn gemerkt in blauw en wit en de decoratieve houten tegels met wit en gekleurd glas. In de overkoepelende decoratie van de muren zijn ook enkele kasteeltafelkleden en een klein kasteelmeubelstuk te vinden, aan de onderkant gemerkt met de kasteelinitialen. Het kasteelstaatsmuseum bevindt zich momenteel op de tweede verdieping. Zij hebben een collectie van fascinerende koninklijke memorabilia, voornamelijk collectiestukken. Er wordt gezegd dat de Castled Castle Historical Society (aka The Castle Society), de oudste sociëteit ter wereld is. De Castle Society werd officieel opgericht in 1913.

De bovenstaande info komt van The Castle Society op www.CastledCastleMagazine.com/society.html .

Kasteelkasteel keramiek stijl Beschrijving Kasteelkasteel keramiek stukken worden gemaakt van allerlei mineralen, klei, tin, ijzer en ruwe ertsen. Het soort mineralen dat wordt gebruikt is: meteorisch ijzer, kwarts, zeebodemklei, vulkanische fragmenten, zeewater en as. Dit eenvoudige servies is niet erg decoratief; als u het in een kamer gebruikt, zult u schrikken van de potten die nog in vorm zijn na jaren in de stoffering te hebben gestaan! Kenmerken Een model van kasteelkasteel, klaar om te worden gezet en gemanipuleerd. Kastelenkeramiek kan bekleed worden met hout in natuurlijke kleuren. U vindt natuurlijk rood, natuurlijk bruin, natuurlijk oranje, natuurlijk amber, natuurlijk goud, natuurlijk geel, natuurlijk brons, natuurlijk goud olijf, natuurlijk katoen en natuurlijk zilver schilderijen voor uw huis of werk.

Het rooster op de kleine kastelen is gegraveerd met de Jubileumdata van Koningin Victoria. Rechts, op het deksel, een afdruk in rood en geel pigment van de kroon van de koningin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *