Gietijzeren pan

Pan gietijzer

Nu begint de modelbouwer te gieten en te gieten tot de pan zo sterk is als hij kan zijn. De gietijzeren pan heeft drie belangrijke kenmerken: hij moet met houtskool kunnen worden gestraald of met wetenschap kunnen worden gebakken, hij moet roestbestendig zijn en hij moet bestand zijn tegen corrosie.

Eerst moeten ze het materiaal kennen. Te veel mensen hebben een mening over wat een echte gietijzeren pan is.

Van welk materiaal is een echte gietijzeren braadpan gemaakt?

Het varieert, maar bij het meeste, is maizena de basis! Dat is juist. Maïskwarts of Indisch maïszetmeel. Het is een zetmeel dat klein genoeg is om hlellvormig te zijn, maar zo dik als olie. Het lost niet gemakkelijk op en geeft het een behoorlijke stevigheid. Eenmaal gebruikt als basis voor de originele geschaafde pan, heeft het een goede duurzaamheid.

En hoe zit het met die favoriete kookpan die we allemaal gebruiken?

Denk ik: Een gietijzeren braadpan is sterk, roestbestendig en goed in het koken van iets taais, zoals olijven, zoals zachte kazen zoals mozzarella, zoals zacht rundvlees (sorry). Ik vond de gietijzeren pannen met dikkere uiteinden duurzamer in gebruik. Ik heb ook gietijzeren koekenpannen die gegoten, wanton dun en plat zijn, de WD pannen, de Glass Slipper win en een goede bron van informatie is het Answers.com forum. Doe je huiswerk.

Maak je film! Download de PDF versies van de casting en ga aan de slag!

Hoe maak je je eigen gietijzer?

Als u toegang hebt tot uw eigen vaardigheid of werk, kunt u ook uw eigen maken, zelfs met een beetje hulp. Indien mogelijk, bouw een mal of giet basis. Het gieten van mallen is heel eenvoudig. Het heeft een kom die je met water kunt vullen en een pan die je (met voldoende gewicht) in de hand kunt houden.

Ten eerste, giet is een mengkom, voor het gieten van uw mix in. Er moet ook een leuke vorm in zitten met perfect sluitende openingen, zodat je je gesmolten mix erin kunt gieten.

Een doos Bon-Sashimi Aluminium Borstel is al te koop voor ongeveer .12 cent op Amazon, en die bespaar je jezelf de moeite.

Maak een vuur onder het fornuis en zorg ervoor dat de oven vuurvast is, centreer de pan op het onderste vel folie en laat het bakken en stomen, op het punt veel minder dan 150F te krijgen en blijf koken en kloppen tot je gietijzeren pan niet meer barst, zoals op de foto hieronder.

Gebruik de moeren of bouten om de pan bedekt te houden. Neem eventueel een schraper waarvan de gevaarlijke rand is weggeschuurd en gebruik die om de gietijzeren pan eruit te trekken.

Als u de pan wilt houden zoals ze in de show werden verkocht, en gewoon een gewone aluminium kookpan wilt gebruiken, zet u de pan een paar dagen in de vriezer en warmt u hem op, en wacht u maximaal 30 minuten tot hij warm is. Dan verwarm je het opnieuw. Je krijgt een mooi contrast van een mooie kleur met gegoten staal in wat voor versieringen je er ook op wilt.

Lees meer:
Keukentrolley
Pannenrek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *