Traditioneel Haar

Balayage Ijsselstein

Traditionele methodes om haar te verven zijn kleurpotlood, bleekmiddel, en randy permanente kleuren. Mijn favoriet is balayage.

Een opmerking over blond haar Verfstoffen worden vaak gebruikt op blond haar. Hoewel de resultaten verbluffend zijn, is het proces om het haar te kleuren met deze methodes vaak moeilijk en pijnlijk. Het kan ertoe leiden dat het haar broos wordt en vatbaar is voor breken. Hoewel het verleidelijk is om een lichtere basiskleur te hebben, is het texturiseren van het blonde haar ook lastig. Hoe lichter de haarkleur, hoe moeilijker het is om de kleur te laten overeenstemmen met de andere delen van het haar. Het is net als naald prikken. Donkerblond haar op een baby is vrij eenvoudig, maar het er natuurlijk uit laten zien is echt een kunstvorm.

Als je gaat blonderen na een brunette te zijn geweest, zul je je haar eerst moeten herpigmenteren. De kleur en stijl zullen dan bepaald worden door het tekort in de brunette. Zodra het tekort in het haar is aangepakt, kan de brunette terugkeren naar haar natuurlijke haarkleur. Zodra een haarkleur is toegepast op het haar van de brunette, kan ze ofwel de kleur blijven toepassen, of ze kan een pigmentkleur toepassen op de blondine.

SamenvattingEen blonde haarkleur zal over het algemeen eens per jaar een “regeneratie” nodig hebben. Als het blonde haar echter al in slechte conditie is, kan het verjongd en opnieuw verjongd worden. Deze behandelingen kunnen variëren van een complete verjonging tot een vitaliserende kleurverandering.

Als je gaat blonderen na een brunette te zijn geweest, moet je eerst een afspraak maken met een stylist om je haar te laten steilen tot een blonde kleur. Als je haar al in gezonde conditie is, kun je kleur aanbrengen bij de aanzet en in de punten om de kleur te verlengen. De nieuwe blonde kleur zal dan op het haar worden aangebracht met een chemische haarkleur of een permanente haarkleur.

Er zijn verschillende klassen van blonde kleuren. Alle blonde kleuren zijn niet gelijk. Er zijnEnhance kleuren,DiffuseIn gebieden waar het haar een armoede aan pigment heeft, zijn blonde kleuren de enige die succesvol kunnen zijn. De andere kleuren zullen nuttelozer zijn en zullen geen extra waarde toevoegen aan het blonde haar.

Op de plaatsen waar de witste bruine vlekken zitten, kan het blonde haar minder goed doorschijnen. Het gebrek aan donkerheid in het haar geeft een harde look. De alfahydroxyzuren (AHA) in het haar en de hoofdhuid zijn verantwoordelijk voor deze aandoening. Om deze aandoening als zodanig te benoemen, moet het haar een paarse, rode of gele zweem hebben.

Haar dat een kleurbehandeling heeft ondergaan, of blond is geworden, zal nooit uitvallenEen blond haar zal ofwel blijven witten of lichter worden, wat het ook wordt. Het haar zal dan opdrogen, krullen en vanzelf uitvallen, zoals elk normaal uitvallend haar zou doen.

Lees meer:
Kapper Ijsselstein
Kapsalon Ijsselstein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *