De Tandenborstel Houder

Tandpasta houder

De tandenborstelhouder houdt uw tandenborstel veilig en weg van de grond en uw dispenser blijft schoon en georganiseerd. Een opgeruimd, schoon interieur is van cruciaal belang voor de gezondheid van uw tandartsapparatuur.De tandpastadispenser maakt het gezond en in goede conditie houden van uw tandenborstels gemakkelijk en handig. Klik gewoon het deksel dicht en vergeet het!

het deksel dichtklappend

Het plaatsen van de tandenborstelhouder in de machine is zeer eenvoudig. De tandenborstelhouder past perfect in de magnetische sluiting van de tandenborstelautomaat. De code voor het product is opgenomen in het deksel van het product. U hoeft het deksel dicht te klikken en niemand kan ooit merken dat u een tandenborstel bij u hebt.

Veilig en gemakkelijk te gebruiken

Het ontwerp van de tandenborstelhouder maakt het heel gemakkelijk voor u om uw tandenborstel in de tandpasta-dispenser te plaatsen en niemand zal ooit merken dat hij er is. In feite kunt u uw tandenborstel, extra tandpasta en tandenborstelhouder in de automaat plaatsen. De dispenser is compact en verrassend genoeg voelt u zich er niet ongemakkelijk bij. Klik gewoon het deksel open en trek de boog van de tandenborstel in het kleine bakje. Vervolgens klikt u het deksel dicht en plaatst u uw tandenborstel in de houder. Zo wordt uw tandenpoetsen meteen een stuk eenvoudiger.

verticaal speels gevormde tandenborstelhouder

Deze houder maakt gebruik van de contouren van de handgreep van uw tandenborstel. U moet uw handvat op één lijn brengen, want hij scharniert aan de onderkant en aan de zijkanten. Het is vast te houden en zeer handig.

Relatieve positie tandenborstelhouder

De houder kan in de juiste (oratieve) hoek ten opzichte van uw tanden worden geplaatst. De horizontale hoogte kan ook worden aangepast en zo kunt u de juiste tandenborstelhouder verkrijgen.

Tandheelkundige contempl en andere cosmetische tandheelkundige instrumenten kunnen worden gebruikt zonder enige zorg over hun uiterlijk. En ze bieden de waarde van het hebben van een esthetische en jeugdige uitstraling aan uw poetsset.

U raakt de kans op tandplak kwijt, maakt uw gebit schoner en helpt cariës te bestrijden. Bovendien leidt tandplak, wanneer het blijft zitten, tot tandvleesontsteking en chirurgische parodontitis.

Lees meer:
Automatische tandpasta dispenser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *