Het kiezen van de juiste beelden voor uw tuin

Tuinbeeld kopen

Ten eerste, het type van het standbeeld vorm strak en 10 graden. Ten tweede, om ervoor te zorgen dat de basisvorm correct is, moet u de volgende punten controleren: Zorg ervoor dat het standbeeld is volledig niet aantrekkelijk geplaatst in de tuin.

Er zijn verschillende soorten tuinen in de wereld: (algemeen) buiten, keramisch, sier, hout, natuurlijk. Voor elk van deze soorten is er een ander soort beeld. Voor buitentuinen koopt u een beeld dat past bij de uitstraling van de tuin. Metaal, een houten beeld, enz – deze zijn perfect voor buitentuinen. Voor keramische tuinen – u kunt wel of niet een standbeeld in uw tuin willen. In het ideale geval wilt u ze in uw tuin hebben. Voor buitenbalkons, (en in sommige gevallen andere siertuinen), moet u misschien een standbeeld overwegen. De laatste tijd komen er steeds meer siertuinbeelden met een vroege versie van de fontein erin. Als u een fontein wilt plaatsen, is het echt ideaal om een beeld in de fontein te plaatsen.

Glazen fontein

Als u net een tuinbeeld heeft gekocht dat een glazen fontein is, is er een klein detail dat u misschien wilt overwegen. De binnenkant van de fontein is volledig bedekt met glas. Er is geen ruimte voor een voorwerp om in de binnenkant van de fontein te staan. U moet overwegen of u een fontein in uw tuin wilt. Zo ja, dan kunt u kopen een fontein om u te helpen met uw tuin decoratie terwijl nog steeds met het eruit ziet als het is zowel eenvoudig en niet-bedreigend. U kunt ook een beeld van een man in een fontein kopen en hem twee waterpunten aanbieden. Als er een beeld van een science-fiction karakter, een paar items (een fontein of een water-functie item) worden geplaatst in de fontein, zodat het niet duidelijk dat het een science-fiction karakter.

Als u weet dat in uw tuin bepaalde soorten planten of dieren kunnen voorkomen, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het beeld. Klik om te vergroten

Ongediertebestrijding/Zwarte weduwe-werpende spin

Een voorbeeld zou zijn als uw tuin aantrekkelijke bloemen of struiken bevat of bloemen/bloemen die aan palen (poten enz.) of dicht bij de omheining zijn bevestigd. Voor de meeste van deze gevallen zou u een beeld van een zwarte weduwe spin kopen om hem te identificeren.Zodra dit is gebeurd, vormt de spin zich alsof hij op het punt staat om de hond te spydashen. Als u afleidingen uit uw tuin wilt houden, koop dan een beeldje dat de plaats van bloemen herkent als ze dicht bij de omheiningslijn staan. Belangrijke punten om te onthouden zijn: Zorg ervoor dat het beeld niet aantrekkelijk in de tuin staat.

Controleer uw tuin op zaken die zwarte weduwe spinnen zouden kunnen aantrekken. Dit kunnen bloemen zijn, statische of zeer energierijke planten (b.v. varens, ijzerhoutbomen enz.).

Selecteer bij elk tuinbeeld alle kenmerken die u op het beeld wilt zien zoals de grootte, vorm en achtergrondcompositie. Zorg er ook voor dat het beeld niet in aanraking komt met bepaalde ornamenten of objecten in de tuin. Het moet worden geplaatst aan de rand van de tuin, niet aanraken iets op de tuin.

Lees meer:
Moderne kunst kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *